onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

11 miliardë dollar për FIFA, nëse Kampionati Botëror mbahet në SHBA, Kanada dhe Meksiko

Nëse Kampionati Botëror në vitin 2026 do të mbahet në SHBA, Kanada dhe Meksiko, do të jetë më i suksesshmi deri më sot, konsiderojnë kandidatët për organizimin e garës më të madhe të futbollit në botë.

Zyrtarët e tri vendeve besojnë se përfitimi për Federatën Ndërkombëtare të Futbollit, FIFA, do të jetë 11 miliardë dollarë, dhe se kanë kandidaturë më të “fortë” se Maroku.

SHBA, Kanadaja dhe Meksiko në 193 faqe kanë shpalosur kandidimin në FIFA për të cilën njeriu i parë i futbollit amerikan, Carlos Cordeiro thekson se do jetë “Kampionati Botëror më i madhi deri më sot” nëse ai zhvillohet në tokën e Amerikës së Veriut.

“Çështja e organizimit të Kampionatit Botëror është një përzierje e gjeopolitikës. Kërkojmë që të merret një vendim i drejtë, jo duke u bazuar te politika, por në bazë të ofertës,” tha Cordeiro.

Votimi për ndarjen e Kampionatit Botëror 2026 do të zhvillohet në Moskë më 13 Qershor, një ditë para fillimit të Kampionatit Botëror në Rusi.

Ndryshe, Kampionati Botëror në vitin 2022 do të mbahet në Katar.

watch porn
olalaporno.com