onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ambasadori Delawie i zhgënjyer me Parlamentin e Kosovës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Greg Delawie ka mirëpritur zgjedhjen e dy gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Përmes një postimi në Twitter, Delawie, megjithatë, ka shprehur zhgënjimin e tij, që Parlamenti i Kosovës nuk arriti të përfundojë punimet në seancën më 18 prill.

“Mirëseardhje për dy gjyqatarët e Gjykatës Kushtetuese. I zhgënjyer që Parlamenti nuk arriti të përfundojë punimet e tij. Ruani sistemin e drejtësisë së Kosovës dhe sa më shpejt rinisni procesin”, ka shkruar Delawie.

Në seancën e mbajtur dje, deputetët zgjodhën Radomir Laban nga komuniteti serb gjykatës të Kushtetueses dhe Bajram Ljatifi nga komunitetet joshumicë.

Ndërsa, edhe pse vazhdoi votimi për rrethin e dytë, asnjë nga kandidatët shqiptarë nuk kanë arritur t’i marrin votat e duhura.

watch porn
olalaporno.com