onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

DY VJET NË KËRKIM/ Arrestohet në Kosovë, “plaçkitësi i shekullit” në Serbi

Novica Elek, 37 vjeç, person në kërkim nga Prokuroria e tretë në Beograd që nga viti  2016, pasi kishte gjuajtur me armë zjarri në Ish-bashkëshorten e tij Tijana,  është arrestuar në vendkalimin kufitar Kosovë-Maqedoni, bënë të ditur e përditshmja serbe “Kurir”.

Elek ishte njëri nga të akuzuarit për plaçktijen e eskortës së “Sekjuritas” në marsin e vitit 2011 në Beograd, kur u plaçkitën 800.000 euro, që për opinionin njihet si “plaçkitja e shekullit”. Shtatë të akuzuarit në vitin 2014 janë lirua nga Gjykata e Apelit.

Aktualisht, Novica Elek është në paraburgim dhe ndaj tij kanë filluar procedurat e ekstradimit.

watch porn
olalaporno.com