onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

FOTO/ Përgjimet e publikuara nga PD, Agron Xhafaj: Ata në Itali janë zbërthyer komplet

Partia Demokratike publikoi një video, duke pretenduar se është njëpërgjim ambiental mes një trafikanti dhe Agron Xhafajt, vëllait të ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

Sipas demokratëve, vëllai i ministrit, vijon trafikun e drogës, duke drejtuar një nga organizatat kriminale në vend, me mbështetjen dhe mbrojtjen e Fatmir Xhafajt.

Biseda

Trafikanti – Erdha për të bërë atë rrugën

  • Agron Xhafaj – trafikantit: Të jetë hera e fundit, se po na sulmojnë

Agron Xhafaj- trafikantit: Mos më bjer më në qafë se po më sulmojnë vëllain

  • Agron Xhafaj-trafikantit: Më kanë nxjerrë emrin. Ata plehrat po na sulmojnë shumë.
  • Agron Xhafaj-trafikantit: Ata në Itali janë zbërthyer komplet

Biseda më pas vazhdon në një restorant, që sipas PD-së, njihet si i vëllait të ministrit të Brendshëm.

Trafikanti i kërkon nder Xhafajt të marrë edhe njëherë kanabis për ta çuar në Itali, pasi siç thotë pas kthimit ‘është keq’.

Vëllai i ministrit, sipas PD-së, i tregon vendin se ku duhet ta marrë ngakesën.

Në të njëjtën kohë ai i kërkon që të mos e shqetësojë më për këtë temë.

VIDEO E PD

Biseda më pas vazhdon në një restorant, që sipas PD-së, njihet si i vëllait të ministrit të Brendshëm.

Trafikanti i kërkon nder Xhafajt të marrë edhe njëherë kanabis për ta çuar në Itali, pasi siç thotë pas kthimit ‘është keq’.

Vëllai i ministrit, sipas PD-së, i tregon vendin se ku duhet ta marrë ngakesën.

Në të njëjtën kohë ai i kërkon që të mos e shqetësojë më për këtë temë.

Në të kaluarën, bashkëpunëtori X dhe Agron Xhafaj kanë punuar së bashku në trafikun e drogës, por kur bashkëpunëtori X u dënua me burg në Itali, Agron Xhafaj nuk u interesua kurrë për të. Takimi mes tyre zhvillohet pasi bashkëpunëtori X ka dalë nga burgu, ka ardhur në Shqipëri dhe i kërkon ndihmë Agron Xhafajt t’i gjejë ngakesë me kanabis dhe ta punësojë si skafist për të bërë një rrugë Italie, sepse ka mbetur pa para.

Bashkëpunëtori X la takim me Agron Xhafajn në Vlorë nëpërmjet numrit të telefonit 0672014472, i konfirmuar se i përket vëllait të Ministrit të Brendshëm.

Biseda është përgjim ambiental dhe dëgjohet vetëm bashkëpunëtori X që po flet në telefon me Agronin.

Me bashkëpunëtorin X janë në makinë edhe dy persona të tjerë, pjesëmarrës në operacion.

Nis biseda telefonike në makinë mes bashkëpunëtorit dhe Agron Xhafajt.