onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Rama e Xhafaj në Presidencë tek Meta, ja çfarë po ndodh…

Presidenti Ilir Meta ka mbledhur Këshillin e Sigurisë Kombëtare, një mbledhje e parashikuar dy javë më parë. Në këtë mbledhje janë prezent edhe Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, që siç raportohet kanë pasur një takim me Kreun e Shtetit.

Sikundër raportohet në mbledhje po diskutohet mbi prioritetet e sigurisë kombëtare. Mbledhja është thirrur nga Presidenti Ilir Meta, ndërsa nuk dihet nëse pjesë e diskutimeve do të jenë edhe debatet e fundit politike në vend.

watch porn
olalaporno.com