UEFA shkurorëzon Skenderbeun, shpall Kukësin kampion të Shqipërisë

UEFA ka bërë një lapsus në publikimin e informacioneve për ndeshjen mes Kukësit dhe Valletës. Ajo quan verilindorët si kampionët e vendit dhe jo Skënderbeun.

Duke qenë se Kukësi merr pjesë në Ligën e Kampionëve, UEFA e ka legjitimuar edhe me titullin kampion në Shqipëri. “Kampionët e Shqipërisë përballen me homologët e tyre maltezë”, është njoftimi në faqen zyrtare të tyre.

Skënderbeu ka marrë një dënim 10 vjeçar për mospjesëmarrje në Europë dhe tashmë ata po presin vendimin e KAS, pasi e kanë apeluar këtë dënim.