onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

VIDEO/ Tirana si Venecia, ku ndodhet Lali Eri …

Kanë mjaftuar 30 minuta shi për të përmbytur disa nga rrugët dhe lagjet e Tiranës. Në rrjetin social qytetarët kanë denoncuar situatën e krijuar si rezultat i përmbytjeve nga reshjet e shiut. Pavarësisht se intensiteti i reshjeve nuk ka zgjatur shumë, ato kanë mjaftuar për të vendosur nën pushtetin e ujit disa nga lagjet e kryeqytetit. Çuditërisht pasditen e sotme nuk pati asnjë paralajmërim nga kryebashkiaku Erjon Veliaj, që zakonisht në kohë reshjesh paralajmëron qytetarët të marrin çadrat apo të shmangin kalimin pranë lumenjve. Tashmë lumenjtë duket se u krijuan në rrugët e Tiranës, ndërsa Lali Eri nuk u shfaq askund…

watch porn
olalaporno.com