onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Vuçiç në Tiranë, ushtria e Rusisë në Avdijivki: Bota ruse! Përfshihet dhe Ballkani…

Ndërkohë që Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, arriti të ndryshoi Deklaratën e përbashkët të Samitit “Ukrainë-Evropa Juglindore” në Tiranë, duke hequr “sanksionet ndaj Rusisë” dhe “ndikimin malinj në rajon”, në rrjetet sociale ushtria ruse ka shpërndarë një foto me dy ushtarë rus në Avdijivkin e pushtuar në Ukrainë, me një mesazh të frikshëm si për Ballkanin ashtu dhe vetë që Shqipërinë që e hëngri turpin me bukë.

Ndonëse Avdijivki është vetëm qyteti i parë i pushtuar pas tetë muaj luftime të njërës prej fuqive më të mëdha botërore kundër Ukrainës, ushtria ruse mburret në qytetin gërmadhë duke reklamuar flamurin në të cilin shkruan “Bota Ruse”.

Dhe jo vetëm kaq! Në flamur është një hartë në të cilën me ngjyrën blu është shënuar territori i kësaj “Bote Ruse”, sipas ushtrisë ruse, e ku me Rusinë janë përfshirë i gjithë Ballkani, Baltiku, Greqia, Kazakistani, Kirgistani, Taxhikistani…

Në fund, a mund të thuhet se ishte suksesshëm Samiti i Edi Ramës për Ukrainën edhe me këtë epilog?!

Po, nëse kemi parasysh se Edi Rama mund ta ketë bindur vëllaun e tij Aleksandar Vuçiç që të mos kërkoj përfshirjen edhe të “Botës Ruse” në Deklaratën e përbashkët të Samitit.

Ndryshe, kush mund ta ndalonte?! Në Tiranë nuk u pa njeri…

watch porn
olalaporno.com