onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

6 vjet Pa Frikë!

Urime, Juve që vazhdoni të na besoni dhe Pa Frikë lexoni atë që Ne raportojmë!

Urime, Juve që u besdisët pse Ne ekzistojmë dhe duke na sulmuar na bëtë më të fortë dhe me kurajo shumë më të madhe!

Ju kërkojmë falje, Juve që nuk na ndihmuat dhe filluat numërimin e ditëve të fundit që na kanë mbetur, duke mos denjuar as refuzimin e mbështetjes me një pëlqim LIKE; Sepse as që e kishim imagjinuar se mbështetja financiare nga Ju do të mungoj!

Ja që kot e keni, me ose pa reklamën tuaj, ish-miqtë e mi, Ne ekzistojmë!

Kot e keni, Ju që keni krijuar idenë se LIKE ose KOMENT e keni pronë të madhe në xhep, sepse nuk tregon vetëm pëlqimin tuaj, por, edhe injorancën! Si portali i vetëm që numrin e leximeve nuk e kemi OFF, neve nuk na duhej COVID-i për të parë se Ju edhe mund të na lexoni sepse kjo është publike sot e 6 vjet; Pse na pëlqyet ishte e thjeshtë, llumi juaj mediatik ishte në panik për jetën nga armiku i panjohur ndërsa portalo-cicat që ekzistojnë për t’ju bërë trurin dhallë, kishin marrë urdhër të pushojnë për momentin!

Në fund, Falemnderit juve që na bëtë me dije se shpirtin tuaj e mbanë lideri politikë dhe Ju keni frikë edhe të mendoni për veten tuaj!

Dhe, Ngushëllime juve që nuk e dini se çfarë është atdheu dhe kombi, dhe mendoni se keni fituar betejën duke cenuar ekzistencën tonë, duke kërcënuar ata që kishin menduar ta reklamojnë produktin dhe shërbimin e tyre tek media jonë!

Prehuni në paqe, edhe pa Ju, edhe pa diktuesit e jetës suaj, Ne, PaFrikë, do të ekzistojmë aq sa na është përcaktuar të jetojmë dhe jo aq sa keni vendour Ju të na mbështesni!

Tĕ jeni të sigurt, siç thotë dhe lexuesi jonë më i ri në moshë, Klovisi, Pa Frikë fare!

Gëzuar Pa Frikë!

watch porn
olalaporno.com