onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Apeli lë në fuqi dënimin për Kastriot Ismailaj

Gjykata e Apelit la në fuqi sot vendimin për dënimin me 11 vite burg të Kastriot Ismailaj për skandalin CEZ-DIA.

Vendimi i marrë në tetor të vitit të kaluar, ku Ismailaj u dënua për dy akuza, “mashtrim me pasoja të rënda” dhe “pastrim parash” në mbledhjen e borxheve të prapambetura të rrjetit të shpërndarjes CEZ, ishte apeluar nga avokati i tij.

Ismailaj u akuzua nga Prokuroria se është paguar nga kompania CEZ, plot 6.5 mln dollarë, për një shërbim të cilin ajo nuk e ka kryer.

Sipas hetimeve, DIA s’ka kryer asnjë punë për mbledhjen e parave, por borxhet janë mbledhur nga vetë administrata e CEZ.

Paratë e marra nga DIA te CEZ-i të cilat janë shpërndarë nëpër llogaritë e 15 kompanive të tjera.

 

watch porn
olalaporno.com