onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Basha apo Berisha?! FRPD!

nga Agim Popoci

Në 30 vjetorin e ekzistimit të Partisë Demokratike, Sigurimi i Shtetit dështoi në shkatërrimin total të PD përkatësisht gjurmëve të tij kriminale që realizoi përmes njerëzve të infiltruar gjatë tranzicionit në këtë parti, duke bërë gabimin që bëri dhe themeluesi i kësaj organizate kriminale, preku të rinjtë!

Nuk dihet se si do të përfundonte ky operacion i shkatërrimit të Partisë Demokratike përkundër përpjekjeve të liderit historik Sali Berisha me “Foltoren” e tij, por akti i fundit kriminal i Kryetarit të PD, Lulzim Basha, me Forumin Rinor të Partisë Demokratike duke shpallur fajtor gjithë FRPD-në pse disa të rinj të këtij Forumi guxuan të marrin pjesë në “Foltore”, vulos dështimin e këtij operacioni dhe fillimin e fundit të Sigurimit të Shtetit në PD!

U ngritën shumë hipoteza pse pas 8 viteve, Kryetari i PD, Lulzim Basha, vuri në lëvizje partinë jo për të rrëzuar regjimin kriminal të Edi Ramës por për ta goditur lëvizjen e liderit historik Sali Berisha ndonëse proklamonte se kishte mbështetjen e 97% të demokratëve dhe çuditërisht mbështetjen e vetme e gjeti tek mediat e ekstremit të majtë.

Duke lançuar argumente përmes analistëve që sollën në pushtet Edi Ramën, ai arriti të gdhendë në kokat e mbështetësve të tij të paktë, një çështje inekzistente që një logjikë e shëndoshë nuk do ta mendonte kurrë: Basha apo Berisha?!

Për ata që mendojnë për Partinë Demokratike dhe rrëzimin e regjimit kriminal të Edi Ramës tashmë e kanë shumë të qartë se Basha këtë as nuk e mendon, Berisha ka iniciuar përpjekjet për shpëtimin e PD dhe forca që e mbështeti dhe do ta finalizoj fundin e kësaj diktature moderne është vetëm rinia demokratike e FRPD! Pse?!

Ashtu si diktatori Ramiz Alia, edhe Lulzim Basha preku atë që nuk preket, të rinjtë! Me një axhendë të ngjashme si dy pika loti, si krimineli Alia ashtu dhe Basha denigruan të përndjekurit politik! Krimineli Ramiz Alia si prodhues i kësaj shtrese edhe në grahmat e fundit të pushtetit të tij kriminal nuk ndjente as pendesë duke iu referuar ligjeve në fuqi, argument të cilin e përdorin në pluralizëm të gjithë prokurorët dhe gjykatësit! Duke e ditur se respektimi i ligjit ishte kërkesë edhe e përndjekurve politikë dhe jo hakmarrja, duke mos parë as edhe një akt gjyqësie ndaj një prokurori ose gjykatësi që guxoi të dënoi njerëz të pafajshëm deri në shkrirjen e familjeve të tëra, Lulzim Basha në grahmat e tij të fundit guxoi që Sekretare të Përndjekurve Politik në PD ta emëroj Jonila Godolen ndonëse vinte nga një familje komuniste që prodhoi të përndjekur politik dhe ishte autore e një veprimtarie të egër të propagandës komuniste kundër Partisë Demokratike dhe qeverisjes së saj në gazetën ditore “Koha Jonë”!     

Krimineli Ramiza Alia me ligjin 7501 konfirmoi me mosreagimin e tyre se pronarët nuk janë ata që do të pengojnë plaçkitësit e pronave që të vazhdojnë krimin e tyre edhe në tranzicion, skenar që arritën ta shohim edhe përgjatë 8 viteve të qeverisjes së Edi Ramës ku Lulzim Basha ishte në krah të pronarëve vetëm për deklarata por jo dhe në çastet kritike kur regjimi kriminal i Ramës, i shkeli, i rrahu dhe në fund u mori pronat. Braktisja e protestës tek Trau i Qetit nga Lulzim Basha ishte alarmi të cilit i mungoi dhe reagimi opozitar sepse u menaxhua me mjaft mjeshtëri nga PD dhe lidershipi anemik i saj, që prodhoi madje dhe situata tragjikomike si te Astiri ashtu dhe te Teatri Kombëtar!

Në fund, si krimineli Ramiz Alia në grahmat e tij të fundit ashtu dhe Lulzim Basha preku të rinjtë!

Duke mos pyetur se pse në historinë e rrëzimit të regjimeve komuniste vetëm të rinjtë ishin ata që guxuan të përballen për jetë a vdekje me këta barbarë, Kryetari i PD, Lulzim Basha, i bëri nul strukturat e këtij Forumi dhe shpalli zgjedhjet vetëm pse FRPD mbështeti “Foltoren” dhe mbajtjen e një Kuvendi Kombëtar të Partisë Demokratike që do të çoj përpara ndryshimet e domosdoshme, pa pyetur as veten se pse kjo strukturë mbështetë Sali Berishën ndërsa është rritur me figurën e liderit Basha.

Ky vendim, të cilin e mbështesin vetëm këshilltarët e Lulzim Bashës që proklamojnë si zgjidhje të kësaj krize, ndarjen e PD, gjithë këtë situatë e bënë të qartë si kristali.

Sot, në dybekun e analistëve të tij, Lulzim Basha, mund të vazhdoj ta tund qumështin demokrat sa t’ia dojë zemra por nga ai nuk do të dal as Basha dhe as Berisha sepse ka ngelë vetëm një lloj i yndyrës, FRPD! Kryesia e të cilit Forum, vendimin e Lulzim Bashës e bëri nul ndonëse në projeksionin e trurit të lidershipit të partisë konsiderohen si pjesë e 3% të PD përkatësisht nuk mbështet Bashën!

Dhe, sot, deshi apo jo Basha, ka apo jo shëndet Sali Berisha, FRPD do të finalizoj reformat dhe do të vendos përballë Edi Ramës një Parti Demokratike konservatore që nuk kryesohet nga Lulzim Basha!

Më në fund, Partia Demokratike do të ketë dhe Kryetarin e saj pa Sigurimin e Shtetit nëpër këmbë, dhe do të vendoset nga anëtarësia e PD!

watch porn
olalaporno.com