onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Basha: Ja neni i ndryshuar nga Xhafaj për të shpëtuar Agronin…

Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka lëshuar akuza të fortë në adresë të Xhafajt, duke paralajmëruar se sot do të dalin fakte të tjera tronditëse për përgjegjësinë e Ministrit të Brendshëm.

“Është një nga moment kataklizmike të demokracisë 27 vjecare të vendit, në këtë sallë para disa muajsh Fatmir Xhafaj, MB mohoi dënimin e vëllait për trafik droge, ai tha se kjo është cështje e sajuar nga opozita, nuk ka fakte e prova. Dje PD publikoi informacionin e sapombërritur, vendimin e dënimit të Agron Xhafajt dhe dosjen e plotë.

Në mbrëmje Xhafaj mblodhi kurajon për të mërmëritur para kamerave se vëllai ishte në vendin e gabuar në kohën e gabuar, faktet provojnë të kundërtën, vëllai i Xhafajt është drejtuesi i një organizate kriminale që vepronte mes Shqipërisë, Italisë, Polonisë dhe SHBA për importimin e drogës nga Shqipëria, është furnizuesi me heroinë, kokainë dhe marijuanë.

Kjo dosje e bën të qartë se Agron Xhafaj është dënuar për pjesëmarrje në grup kriminal për trafik ndërkombëtar. Vendimi tregon se Xhafaj është dënuar për drejtimin e shpërndarjes së lëndëve narkotike, tërheqjen direkte të drogës të transportuar nga Shqipëria, për mbajtje, dhënie, marrje dhe shitje të lëndës narkotike. Pjesëtar dhe një nga krerët e bandës ndërkombëtare.

Ky është vëllai i Fatmir Xhafajt i dënuar, por që jeton i lirë në Shqipëri. Dje Xhafaj tha se nuk ka asnjë përgjegjësi, e vërteta tronditëse është se Xhafaj ka përgjegjësi ligjore, politike dhe penale. Sipas ligjit detyrë e MB është identifikimi i personave të dënuar me vendim të formës së prerë, dhe të merrnin masat që ai të arrestohej dhe ekstradohej për të vuajtur dënimin.

Dje Xhafaj deklaroi se në raport me cështjen e dënimit të vëllait nuk ka pasur asnjë lloj pushteti për të ndikuar në asnjë lloj forme mbi të. Xhafaj provohet se në detyrën si kryetar i Komisionit të Reformës në Drejtësi ka ndryshuar përmes falsifikimit Kodin e Procedurës Penale për të mbrojtur Agron Xhafajn. Shqipëria është i vetmi vend në Botë që ka ministër të brendshëm vëllain e një trafikanti të dënuar droge. Xhafaj ka falsifikuar procesverbalet zyrtare të Parlamentit. Xhafaj është vetë koka, është vetë peshku i madh, ku i vëllai bën trafikun e kokainës dhe ai e mbron përmes falsifikimit.

Neni 491 i Kodit të Procedurës Penale (si u bë)

Mospranimi i kërkesës për ekstradim
(Ndryshuar me ligjin nr. 35/2017, datë 30.3.2017)
Nuk mund te jepet ekstradimi:
….
f) kur personi i kërkuar është dënuar në mungesë, me përjashtim të rastit kur shteti kërkues jep garanci për rishikimin e vendimit.

watch porn
olalaporno.com