onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Bukuresht, Gjykata: Vitcor Ponta i pafajshëm

Gjykata në Bukuresht ka liruar sot Ish-kryeministrin Victor Ponta nga akuzat për korrupsion, pastrim të parave dhe evazion fiskal.
Ponta është Ish-kryeministër nga rradhët e socialdemokratëve në periudhën 2012-2015, kur dha dorëheqje pas shpërthimit të zjarrit në një klub nate, ku humbën jetën 64 persona, rast pas të cilit u organizuan protesta të mëdha qytetare.
45 vjeçari Ponta është akuzuar për kohën kur ka punuar si avokat, se ka bashkëpunuar me Dan Sova, Ish-ministër i Transportit në qeverinën e tij, i cili gjithashtu u la i lirë.
Transparency International e ka shpallur Rumaninë si shtetin më të korruptuar anëtar të BE, e Brukseli i cili sistemin gjyqësor rumun e mbanë nën mbikqyrje të rreptë, ka lavdëruar gjyqtarët për luftën e tyre kundër korrupsionit.

watch porn
olalaporno.com