Distria Krasniqi e artë në “Grand Slam” të Tbilisit

Distria Krasniqi e artë edhe në Gjeorgji. Ajo arriti të mposht me Ippon hungarezen Reka Pupp në finalen e Grand Slam të Tbilisit.

Krasniqi arriti të triumfoi ndaj xhudistes franceze, Astride Gneto, xhudistes holandeze, Naomi Van Krevel dhe asaj nga Brazili, Maria Taba. 

Distria Krasniqi përfaqësoi Kosovën në Grand Slam të Tbilisit në Gjerorgji, ku merrnin pjesë 278 garues nga 36 shtete.