onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

El Pais: Trafiku i drogës në Spanjë në duar të shqiptarëve, polakëve dhe…

‘El Pais’ i ka kushtuar një artikull të gjatë trafikut të drogës në Spanjë.

Sipas mediave spanjolle, shumica e kokainës hyn në Spanjë e fshehur në kontejnerë përmes pesë porteve, me qytetin e Cádizit në krye. Porti i qytetit të Cadiz, ndiqet nga ata të Valencias, Barcelonës, Bilbaos dhe Vigos.

Kokaina në Kolumbi blihet me çmimin që varion nga 1,260 deri në 1,680 euro me cilësi 85%, ndërsa pas trafikut në Europë shitet shumëfish më shtrenjtë.

Grupet kriminale lindore kanë fituar terren kundër klaneve spanjolle përsa i përket futjes së drogës nga portet e tyre.

Sipas raporteve të policisë spanjolle, trafiku sot është në duar të shqiptarëve, polakëve, bullgarëve apo marokenëve që kanë vendosur pjesë të strukturës së tyre në Spanjë.

watch porn
olalaporno.com