onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Emërohet Ambasadori i ri i BE në Shqipëri

Përfaqësuesi i Lartë për Politikë të Jashtme dhe Siguri i Bashkimit Europian, Josep Borrell, ka emëruar Ambasador të ri të BE-së në Shqipëri, Silvio Gonzaton.

Silvio Gonzato ka shërbyer më herët si Zv/Ambasador i BE në Kombet e Bashkuara në New York, si dhe Drejtor për marrëdhëniet ndërinstitucionale, koordinimin publik dhe diplomacinë publike në EEAS.

Ambasadori i ri i BE-së në Shqipëri, Silvio Gonzaton, merr zyrtarisht detyrën më 1 dhjetor 2023 duke zëvendësuar Christiane Hohmann.   

watch porn
olalaporno.com