onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Euroatlantikut të Mallakastrës, Edi Rama i dha tendera por jo pushtetin!

Ky që qirrej dhe kërkonte të vëjë bast me Saliun se garën do ta fitoj dhe merrte tendera nga Edi Rama, sot e konfirmoi se kot që quhet Agron Kapllanaj, është euroatlantik dhe ka mik Kryeministrin, sepse ai pushtet nuk i dhuron dot as në Mallakastër ku votojnë vetëm 12 mijë shqiptarë!

Dhe pushtetin që kishte fituar më parë, e kuptoj se e kishte fituar sepse kishte në krah Kryeministër Sali Berishën dhe jo sepse kishte në mend të dëmtoj karrierat politike të miqëve të tij politik që kishte në krah, duke bërë thirrje në Lushnje, Fier dhe jo vetëm, që mos ti votojnë!

Ndërsa Qerim Ismailaj i PS doli fitues me 48.23 për qind të votave jo me meritën e tij, por, sepse në Mallakastër ka ende njerëz që shiten për 1 ose 7 tenderë, dhe pak rëndësi ka pse shfaqen në treg duke shitur vlera euroatlantike ose duke u krekosur mbi humbjen e madhe të Saliut!

Në fund, ky humbës i madh i Mallakastrës duhet ta kthej kokën edhe nga kalendari sepse po afrohet 10 Qershori, ditën kur në Stamboll është finalja e Champion League dhe nuk i jep njeri biletë falas humbësit! Sepse, Edi Ramës përveç pushtetit nuk i shpëtojnë as detajet tjera ndonëse ato mund të shkojnë deri në Strugë!

watch porn
olalaporno.com