onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Eurovision, ja si u renditën shqiptarët/ Shtetet që i dhanë pikë Shqipërisë

Ka përfunduar festivali i Eurosong, ku Shqipëria përfaqësohej me këngëtarin Eugent Bushpepa, i cili nuk ka arritur që të fitoj por ka marrë një rezultat shumë pozitiv, pasi është renditur në vendin e 11.

Ndërkohë që këngëtarja tjetër Eleni Foureirja, që përfaqësonte Qipron ka arritur në vendin e 2 e dytë.

Ndërsa Itali me Ermal Meta dhe Fabricio Moro, ka arritur një rezultat pozitiv pasi ka marrë vendin e 5.

Fituesja e këtij viti ka qenë Izraeli me këngëtaren Netta me këngën TOY.

Lista e shteteve dhe pikët që i dhanë Shqipërisë në bazë të jurisë.

Ukraine 0 pikë

Azerbajxhan 12 pikë

Bjellorusia 7 pikë

San Marino 0 pikë

Holanda o pikë

Maqedonia 6 pikë

Malta 0 pikë

Gjeorgjia 4 pikë

Spanja 0 pikë

Austria 7 pikë

Danimarka 0 pikë

Anglia 7 pikë

Suedia 0 pikë

Letonia 0 pikë

Kroacia 1 pikë

Irlandë 2 pikë

Rumania 0 pikë

Çekia 6 pikë

Islanda 10 pikë

Moldavia 0 pikë

Belgjika 2 pikë

Norvegjia 0 pikë

Franca 0 pikë

Italia 0 pikë

Australia 0 pikë

Estonia 0 pikë

Serbia 1 pikë

Qipro 6 pikë

Armenia 0 pikë

Bullgaria 7 pikë

Greqia 7 pikë

Hungaria 10 pikë

Mali i Zi 10 pikë

Gjermania 0 pikë

Finlandë 0 pikë

Rusia 0 pikë

Zvicra 0 pikë

Izraeli 0 pikë

Polonia 7 pikë

Lituania 0 pikë

Sllovenia 4 pikë

Portugalia 10 pikë

watch porn
olalaporno.com