onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Fitues të Lotarisë Amerikane, Ambasada: Ja si do të veproni tani…

Për shqiptarët që fituan Lotarinë amerikane, Ambasada e SHBA në Tiranë tregon hapat që do të duhet të ndjekin tani fituesit dhe ka treguar se sot do të mund t’i sqarojë edhe në Facebook.

“Urime të përzgjedhurve të programit të lotarisë DV! Ju lutemi, sigurohuni që të ndiqni të gjitha udhëzimet tona përgjatë procesit të aplikimit. Hapi juaj në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260 online tek https://ceac.state.gov/iv/

Unë jam këtu për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja mbi aplikimin për DV! #PyetAnnën”

 

watch porn
olalaporno.com