onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

FOTO/Çmimi i akorduar nga Trump i dorëzohet Mbretëreshës së muzikës shqiptare

Me praninë e Presidentit të Republikës dhe përfaqësuesve të ambasadës amerikane, është organizuar në Tiranë, pasditen e sotme ceremonia për dhënien e çmimit të akorduar nga Presidenti amerikan Donald Trump, për ikonën e muzikës shqiptare, Nexhmije Pagarusha.

Ky çmim përkon me 85 vjetorit të lindjes së saj.

Në ceremoni ishin të pranishëm shumë personalitete të jetës shoqërore e kulturore shqiptare, ndërsa kreu i opozitës ka uruar Mbretëreshën e muzikës shqiptare me një buqetë me lule dhe një mesazh.