onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

FOTO/ Ja vendimi i Gjykatës së Kasacionit të Italisë për vëllain e Fatmir Xhafajt…

Partia Demokratike publikoi sot vendimin e Gjykatës së Kasacionit të Italisë, sipas të cilës vëllai i Fatmir Xhafajt, Agron Xhafaj është i dënuar me 7 vjet e 2 muaj heqje lirie.

“Gjykata e Kasacionit është gjykata supreme e Italisë. Këto janë faqja kryesore, pjesa e vendimit për Agron Xhafajn dhe faqja e fundit”, tha PD në një konferencë për mediat duke publikuar disa prej faqeve të vendimit.