onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

VIDEO/ Kush është laçiani që debatoi me Ramën dhe çfarë kërkoi…

Pronarët e vjetër vazhdojnë të diskriminohen pa pasur të drejtë mbi tokën e trashëguar, pasi janë pajisur me tokë me 7051, por edhe të pakompensuar ende.

Rrok Deda, banor i Fushë-Kuqes, me njohje dhe trashëgimi duhet të gëzonte 200 dynym tokë, ndërsa me ligj 7501 familja e tij e madhe, katër vëllezërit së bashkë me gratë e fëmijët punojnë dhe gëzojnë vetëm 65 dynym tokë.
“Në tokën time, të fituar edhe me ligj kam këtë shtëpinë dhe pjesën tjetër jashtë themelit, është tokë e jona por e fituar me ligj nga dikush tjetër”, tregon ai.

Banesa ku ai jeton, e ndërtuar në “toke babe”, siç e quan Rroku ndodhet mes një gardhi të vendosur nga një përfitues me ligj 7501 në tokën e tij dhe rrugës, raporton TCH.

“Këtë gardh nuk e kam vendosur unë. Është vënë nga personi që e kjam në kufi pa praninë time”, thotë Rroku.
Ai ankohet për mënyrën e ndarjes së tokës duke fajësuar komisionet, komunën, që sipas tij kanë pajisur me pronë të ardhurit edhe në vitin 2000, ndërsa familjarë të tij, dy vëllezërit e martuar pas 1991 si dhe fëmijët e lindur pas kësaj periudhe në total 8 persona nuk kanë asnjë pëllëmbë tokë.

“Edhe në vitin 2010 janë furnizuar me tokë. Ne nuk na takon!”, thotë ai.

Zgjidhjen Rroku e pret nga nga shteti përmes kompensimit.

“Ose, kompensim a një zgjidhje tjetër, ose të më thonë që do ta grabisim, do ta marrim dhe hajd shëndet e mirupafshim”, apelon ai.

watch porn
olalaporno.com