onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Hahn ka një mesazh të prerë: Pa çuar peshqit e mëdhenj në burg, nuk ka negociata

Komisioneri për Zgjerimin, Johannes Hahn, në një intervistë  për “Stuttgarter Zeitung” është shprehur se për hapjen e negociatave duhen të çohen para drejtësisë të gjithe “peshqit e mëdhenj”, dhe të gjithë zyrtarët e korruptuar.

“Vazhdoni në rrugen e reformave. Të çohen para drejtësisë zyrtarët e korruptuar. Kapni peshqit e mëdhenj. i çoni para drejtësisë, peshqit e mëdhej të mos kursehen, pa progres në këtë drejtim nuk ka negociata”, është shprehur Hahn.

watch porn
olalaporno.com