onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ivanov-Kitaroviç: Maqedonia dhe Greqia të ndjekin shembullin Kroaci-Slloveni

Maqedonia dhe Greqia duhet të ndjekin shembullin negociatave Kroaci-Slloveni. Kështu u shprehë Presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov pas takimit me Presidenten e Kroacisë, Kolinda Grabar Kitaroviç, e cila vlerësoi se zgjidhja e çështjeve dypalëshe mes vendeve duhet të shkojë paralelisht me integrimin euro-atlantik të Maqedonisë.

“Shembullin që ka Kroacia me Slloveninë, e kemi thënë vazhdimisht, se mund të përdoret në rastin mes Maqedonisë dhe Greqisë. Mund të zhvillohen negociata paralele për anëtarësim në BE dhe paralelisht të zgjidhen çështjet e hapura”, tha Ivanov ndërkohë Kitaroviç shtoi se bisedimet duhet të intensifikohen.

“Pajtohem me presidentin Ivanov se çështjet e hapura jo vetëm që mund por duhet patjetër të zgjidhen paralelisht me euro-integrimin. Bisedimet duhet të intensifikohen. Shpesh në negociata futen propozime nga jashtë por ato në asnjë mënyrë nuk duhet të imponohen. Ju e dini se keni mbështetjen tonë për në NATO dhe ambasada kroate në Shkup që është si pika juaj e kontaktit me Aleancën, do të ndihmojë rrugën tuaj”, tha presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar Kitaroviç.

Përkundër interesimit të madh të mediave për të mësuar nëse presidenti Ivanov mund të ndryshojë qëndrim rreth dekretimit të ligjit për përdorimin e gjuhëve, nuk u lejuan pyetje të tjera duke u arsyetuar me kufizimin kohor.

Dy presidentët u takuan në prag të takimit të liderëve “Bërdo Brion” që pritet të zhvillohet këtë fundjavë në Shkup.

watch porn
olalaporno.com