onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Kush po i ble bankat greke në Shqipëri? Berisha lëshon “bombën”

Ish-Kryeministri Edi Rama deklaroi se banka e familjes së Edi Ramës po ble bankat greke dhe se po çon miliona euro në parajsat fiskale.

Berisha nuk i ka përmendur emrin bankës në fjalë, por tha se “ka një bankë këtu, për të cilën ka edhe FMN një shqetësim serioz, jashtëzakonisht në dallim nga çdo bankë tjetër me rrënjë dhe lidhje me parajsat fiskale, me një fond në Moskë prej 500 milionë dollarësh dhe po i ble një nga një bankat në Shqipëri, madje do blejë edhe Tirana Bank. Në këtë Bankë shkoi znj. Rama në kundërshtim flagrant me ligjet. Banka është e familjes Rama, që shkojnë në parajsat fiskale qindra miliona euro”.

watch porn
olalaporno.com