onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Lumi Vjosë nxjerr një skelet njeriu

Lumi Vjosë në Përmet ka nxjerrë një skelet njeriu. Policia lokale njofton se zbulimi u bë rreth orës 17:00 të së dielës.

Sipas policisë, skeleti është i pjesshëm dhe nuk dihet ende kujt i përket, ndërkohë që janë gjetur edhe disa tesha.

“Ky shtetas dyshohet të jetë mbytur në lumin Vjosë para disa muajsh në Greqi. Nga teshat e gjetura dyshohet të jetë shtetas nga vendet e treta”, sqaron policia.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Përmet, shtuan të njëjtat burime.

watch porn
olalaporno.com