Turistja austriake humbet në pyllin e Llogarasë

Një turiste çeke ka humbur pasditen e sotme në pyllin e Llogarasë.

Kanë qenë miqtë e saj që kanë dhënë alarmin, pasi çekja kishte dalë për një shëtitje por nuk ishte kthyer.

Me të marrë njoftimin forca të policsë dhe zjarrfikësit kanë nisur kërkimet në zonë.