onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Masa e sigurisë për Tahirin, ja reagimi i Vlahutin

Ambasadorja e BE në Tiranë ka lëshuar një deklaratë ditën e sotme, pas vendimit për arrest shtëpie te Sajmir Tahirit.

“Bashkimi Evropian përgëzon punën e autoriteteve të zbatimit të ligjit në Shqipëri dhe zhvillimet e fundit pozitive lidhur me hetimin e rasteve të krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Ndërsa rikujton se prezumimi i pafajësisë është një element themelor i së drejtës për një procedurë të drejtë gjyqësore, Bashkimi Evropian gjithashtu shpreh pritshmërinë e tij që autoritetet shqiptare ta vazhdojnë me vendosmëri luftën e tyre kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, që është thelbësore për avancimin e procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në BE”.

watch porn
olalaporno.com