onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Meloni, Rama dhe Stalini!

nga Agim Popoci

Ishte mëngjesi i 27 Gushtit të këtij viti kur Qeveria e Italisë u vu nën alarm sepse në objektin e Qendrës së Kryqit të Kuq të Italisë në Lamepdusa numri i emigrantëve kishte arritur në 4.121 nga 400 sa ishte kapaciteti formal!

Askush nuk e kishte menduar se përpëlitjet e Kryeministres së Italisë, Giorgia Meloni nuk do të përfillen në qendrat evropiane dhe zyrat e Bashkimit Evropian, dhe do të qetësohen tek zyra e Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama!

Por, ja që ndodhi, dhe dinjiteti shqiptar vazhdoi të zvarritet para të huajve!

Përveç dakordësimit të pakuptimtë të Edi Ramës në emër të “borxhit” që shqiptarët i kanë Italisë, bota e kuptoi se vendimet në tokën e shqipeve i merr vetë Kryeministri; Madje edhe vendimin për reagimin qytetar, siç ishte rasti me armët kimike, kur ai vetë i organizoi protestat për ti thënë Amerikës, JO, dhe shumica e quanin imagjinatë e shfrenuar sepse dëshironin të besonin se nervi qytetar nuk ka ngordhë në Shqipëri!

Për fat të keq edhe kjo është e vërtetë, dhe, siç ndodhë zakonisht me marrëveshjet që firmos Edi Rama, dhe në rastin e emigrantëve afrikanë të Lampedusës, shqiptarët u informuan nga mediat e huaja dhe në masën më të madhe nga ato italiane, ku u kuptua se Shëngjini do jetë vendi ku do të ngrihet qendra e pranimit ndërsa numri fillimisht do jetë 36.000 emigrantë!

Menjëherë filloi shfletimi i ligjeve ndërkombëtare të emigracionit, pasi u alarmuan ata pak jorilindas që e kishin të qartë realitetin me kolapsimin e shtetit italian kur  në derë ia behën për një fundjavë 3.034 emigrantë! Po ku do të përfundoj shteti shqiptarë?!

Të jeshë më i mençur se Edi Rama nuk është ndonjë hata, por ta zbërthesh qëllimin e këtij deliranti politik nuk mjafton as edhe një shkencë e tërë!

Me shëndetësi falas dhe turizëm që gëlon në kokën e tij, si dhe pa asnjë metër infrastrukturë evropiane, kryeministri i shqipeve vendos të pres 36 mijë emigrantë ndonëse në jetën e tij nuk është kujdesur as edhe për 3 njerëz!

Pse po e shkatërron bregdetin e Shëngjinit, si do të ushqejë këta emigrantë, po kujdesin shëndetësor kush do e garantoj kur asnjë nga 3 milionë shqiptarë sa ka ky vend nuk e gëzojnë këtë të drejtë elementare, si do furnizohet me drita dhe ujë ky kamp, ishin disa nga shqetësimet që për momentin u ngritën nga ata pak njerëz që flasin dhe nuk ia kanë frikën këtij diktatori që u krijua para syve të liderëve të Bashkimit Evropian që po talleshin me një hajvan me poture ama që arrin të ndërtoj saraje me 3000 $!     

Foli BE, folën dhe kryeqendrat e mëdha evropiane, u zbërthyen të gjitha të papriturat në mediat italiane dhe më pas me detyrim edhe në ato shqiptare që kujdesen nga Edi Rama! Përkundër faktit që arritën të krijojnë një opinion abuziv, askush nuk tha se si do të sistemohen 36 mijë emigrantë, pse pikërisht në Shëngjin, çfarë do të ndodhë me shifrat e frikshme për numrin e emigrantëve të vdekur që vinë nga Lampedusa, dhe krimin që do të lindë në këtë zonë!

Kujdesi për 36 mijë emigrantë! Nëse kemi parasysh 64 mijë përfitues të ndihmës ekonomike që ka Shqipëria dhe jetën mizerabël që bëjnë, për 36 mijë afrikanët e Melonit nuk ka Zot që mund të kujdeset pavarësisht angazhimit të Kryeministres së Italisë. Kur të kemi parasysh se kemi të bëjmë me një mashtruese po aq sa Edi Rama, e cila premtoi se nuk do të pranoi emigrantë në Itali dhe sot edhe i fal Shqipërisë, atëherë situata është shumë më serioze se sa që e paraqesin pendëartit e Fugës!  

Pse në Shëngjin?! Dashnori i flaktë i turizmit shqiptarë, Edi Rama, ndoshta do ti kishte bindë shqiptarët sikur kjo nismë, nga Lampedusa me 20.2 kilometra katror e ku banojnë rreth 6 mijë banorë, të zhvendosej në Sazanin i cili ka 5.7 kilometra katror dhe ku kanë banuar edhe deri në 10 mijë ushtar e oficerë me familje në shtëpi private që sot duan shumë pak investime për të qenë të banueshme!

Por, kur shpërfillet ky ishull dhe rrugëtimi i imagjinatës së Edi Ramës vazhdon deri aty ku urrejtja derdhet, atëherë qëllimin e mirë të kësaj nisme nuk e beson as Belinda dhe as Balluku që njohin mirë si ishullin që e jetësoi gjyshi, ashtu dhe shkatërrimin verior që e bëri realitet shefi i saj!   

Problem serioz është dhe numri i vdekjeve të emigrantëve që është raportuar nga UNHCR kur u ngrit alarmi për situatën në Lampedusa. UNHCR raportoi se nga fillimi i vitit deri më 24 shtator 2023 kanë vdekur më shumë se 2.500 emigrantë që tentuan të kalonin Mesdheun për në Europë. Nëse kësaj i shtojmë faktin që këta emigrantë të dedikuar për Shëngjin do të kalojnë edhe 700 kilometra pa e shkelur tokën italiane, drejt qarkut Lezhë ku për 6 muajt e parë të këtij viti kanë vdekur 480 persona, situata bëhet shumë më shqetësuese se sa e ka paraqitë Drejtori i Zyrës së UNHCR për New Yorkun, Ruven Menikdiwela.

Por, sot, kur Edi Rama vendos pa pyet njeri të shkatërroj njërin ndër portet kryesore shqiptare që ndër vite qeveritë socialiste ia kishin premtuar Kosovës dhe sot është destinacioni më i preferuar i kosovarëve, kjo nismë nuk kundërmon Melon dhe Ramë, por antikosovarizëm të pastër si loti!

Dhe në fund, gozhda që mbanë në murin e turpit kryeministrin e çmendur shqiptar, që është dhe rreziku kryesor i kësaj nisme humanitare idiote është se 36 mijë emigrantët afrikanë do jenë meshkuj të rritur ndërsa gratë dhe fëmijët do sistemohen në tokën italiane!

Përveç kriminalitetit që do të pësoj rritje dhe zonës përreth kampit të Shëngjinit që do të shkatërrohet, për ta kuptuar epilogun e këtij humanizmi, Edi Rama duhej të ishte pak i lexuar; Por, meqë është ai hajvani me sëpatë në dorë që prenë shtylla poshtë e lartë, shqiptarët e palexuar ose jo, demokratë ose ballkanhapurë, duhet ta dinë se kur u çlirua Beogradi nga nazistët, rusët si çlirimtarë u futën në qytet dhe filluan të përdhunojnë gra nëpër rrugët e kryeqytetit serbë, e kur ato filluan të ikin u futën nëpër shtëpi serbe dhe filluan ti përdhunojnë edhe në sy të baballarëve dhe bashkëshortëve.

Marshalli jugosllav Josip Broz Tito i alarmuar iu ankua homologut rus Josif Visarionoviç Stalin se vetëm për 24 orë ishin denoncuar 92 mijë përdhunime, e paraardhësi rus i Edi Ramës, gjakftohtë iu përgjigj:

“Po ka tre muaj që nuk kanë bërë seks, ishin në front, ata meshkuj janë!”

Nëse Giorgia Meloni e garanton Edi Ramën se afrikanët para se të nisen drejt Lampedusës do të bëjnë dhe aktin solemn seksual për ti lënë të qetë banorët e bregdetit shqiptar për ca ditë, ndoshta dhimbja do jetë më e vogël; Por, është e sigurt, se zbarkimi i 36 mijë burrave afrikanë të rritur nuk ka nevojë për formulën e Stalinit, sepse ashtu siç ndodhi me sirianë dhe afganë në kryeqendrat evropiane ku sundon ligji, rritja e vrasjeve dhe kriminalitetit në Shqipëri do të jetë në përmasa të frikshme pavarësisht arsyeve për qokë Italisë që llomotit Kryeministri i Shqipërisë, Edvin Kristaq Rama!

watch porn
olalaporno.com