onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Trump i dorëzon Vuçiçit, Planin për zgjidhjen urgjente të çështjes së Kosovës. Putin u informua për detajet!

 

SHBA dhe Fuqitë perëndimore ia kanë dorëzuar planin e zgjidhjes për Kosovën Presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiç. Kështu shprehet e përditshmja serbe “Blic” duke ju referuar një burimi të gazetës I cili është i mirëinformuar me Planin në fjalë, për të cilin Putin u informua për detajet e pala serbe e ka vlerësuar si “Plan të keq”!

Takimet e shpeshta të përfaqësuesve të vendeve të Quintit, e sidomos veprimi i shpejtuar i administratës së presidentit amerikan Donald Trump, nuk është i rastësishëm, vlerëson Blic.

Vendet perëndimore ia kanë dorëzuar Planin e tyre Presidentit të Serbisë.

“SHBA dhe vendet perëndimore i kanë dorëzuar parimet e veta, por për ne kjo nuk është mirë. Nuk mund të fitojmë asnjë komunë, AKS, do të fitoj njëfarë statusi, por ende nuk dihet se cilin status do ta ketë,” shprehet burimi I të përditshmes serbe I cili ka nalizuar edhe detajet e propozimit.

Në hartimin e këtij dokumenti kanë marrë pjesë Nd/sekretari amerikan i Shtetit  për Evropë dhe Evroazi, Wess Mitchell, Zv/përfaqësuesja e lartë e BE për Politikë të Jashtme, Helga Schmidt dhe Përfaqësuesi i Britanisë së Madhe, thekson Blic.

“Presidenti serb është i vetëdijshëm se kjo ofertë e Perëndimit është joserioze me të cilën nuk mund të dalë para qytetarëve”, pretendon burimi i gazetës.

Wess Mitchell, sipas të përditshmes serbe, disa pjesë të planit i ka prezantuar edhe OJQ-ve serbe duke  u thënë haptas se Serbia është e detyruar ta pranojë këtë.

Njërit nga pjesëmarrësit e OJQ-ve, thekson se është e qartë që SHBA po nxiton ta zgjidhë çështjen e Kosovës, kjo i përgjigjet edhe Fuqive të mëdha të Perëndimit, dhe ndoshta kjo të kryhet deri në fund të këtij viti.

Mitchell ishte shumë i drejtpërdrejtë, thotë burimi i gazetës, ai u kishte thënë pjesëmarrësve se “nëse Vuçiç nuk e pranon këtë plan, ka kush e pranon, por se mospranimi do të ishte fund për Vuçiçin dhe për Serbinë”.

Me këtë rast Mitchell ka folur edhe për mjetet financiare të cilat i ka dedikuar Perëndimi për përshpejtimin e gjithë këtij procesi. Kjo fletë qartë se diplomacia perëndimore ka filluar të punoj duke future marshin “në shpejtësinë e gjashtë”, në mënyrë që të mbyllë urgjente çështjen e Kosovës.

Për vërtetësinë e këtij dokumenti, përfundon gazeta serbe Blic, flet edhe fakti se në paraqitjet publike të Vuçiçit më së shumti zë vend pikërisht Kosova. Deri sa ai është i kënaqur që gjithçka shkon vaj në planin e brendshëm, sondazhet tregojnë se partia e tij SNS dhe ai vetë nuk i kanë punët mirë, presionet e jashtme po shtohen. Kjo rezultoi edhe me paraqitjen e ashpër  të Vuçiçit para tri javësh në Shkup, në pjesën me dyer të mbyllura të liderëve në Samitin Bërdo-Brioni, kur ai u zu me Hashim Thaçin dhe pjesëtarët e tjerë. Me këtë rast disa nga liderët i bënë thirrje Vuçiçit “të ulet me këmbë në tokë” në mënyrë që të anashkalohet skandali.

 

.

watch porn
olalaporno.com