onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ndryshon kupola e Policisë së Shtetit, kush ikën dhe kush vjen

Të tjera ndryshime kanë ndodhur në kupolën drejtuese të Policisë së Shtetit, në të paktën dy qarqe, atë të Gjirokastrës dhe Kukësit.

Që prej kohës kur Ardi Veliu u emërua në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, pothuajse të gjithë drejtuesit e kohës kur ministrinë e Brendshme e drejtonte Saimir Tahirit janë ndryshuar

Emrat dhe lëvizjet që kanë pësuar:

-Agim Basha, Shef komisariati në Kukës

-Zef Laska, Drejtor i Policisë Kukës

-Perlat Vatoci, Drejtor i komanduar në Gjirokastër

-Vasil Cela, Shef i komisariatit të Shkodrës

watch porn
olalaporno.com