onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Operacioni kundër korrupsionit në Universitet/ Arrestohet dekani dhe dy pedagogë

Shtatë persona u arrestuan nga policia në kuadër të një operacioni kundër korrupsionit.

Mes të arrestuarve janë edhe dekani i fakultetit në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, si dhe dy pedagogë.

Njoftimi i plotë

Policia e Elbasanit në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor zhvilluan operacionin e koduar “Dekani”.

“Personat e arrestuar në bashkëpunim me njeri-tjetrin në kohë të ndryshme duke shpërdoruar funksionin publik kanë kërkuar dhe ushtruar ndikim të paligjshëm në rolin e sekserit dhe pedagogut në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” Elbasan për marrjen e notave kaluese nga studentet gjatë sezoneve të provimeve”, tha policia.

Të arrestuarit janë:

1-      Albert Riska,55 vjeç, banues në Elbasan, me detyrë  Dekan i Fakultetit të Shkencave Humane në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” , Elbasan.

2-      Elvira Lumi, 54 vjeçe, banues në Elbasan,  me detyrë Shefe e Departamentit të Gazetarisë në Fakultetin e Shkencave Humane në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”,Elbasan.

3-      Erjola Calja, 29 vjeçe, banues në Gostime Cërrik, pedagoge e jashtme në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” , Elbasan.

4-      Petrit Kodra, 53 vjeç, banues në Elbasan, në rolin e sekserit.

5-      Admirim Kala, 31 vjeç, banues në Tiranë, në rolin e sekserit.

6-      Adem Ngjela, 51 vjeç, banues në Cërrik, në rolin e sekserit.

7-      Marius Calja, 21 vjeç, banues në Gostime Cërrik, student.

“Arrestimi i tyre u krye në zbatim të vendimit nr.315, datë 08.05.2018, të Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan,  e cila ka caktuar ndaj tyre masën e sigurisë “Arrest në burg”,  për veprën penale të parashikuara nga neni 245/1/2 dhe 259, i Kodit Penal,  “Ushtrimi i Ndikimit të Paligjshëm ndaj Personave që Ushtrojnë Funksione Publike” dhe “Korrupsioni Pasiv i Personave që Ushtrojnë Funksione Publike””, sqaron policia.

Vazhdojnë hetimet për evidentimin e veprimtarisë kriminale edhe ndaj persona të tjerë.

Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan

watch porn
olalaporno.com