Parashikimi i motit, për datë 2 Tetor, ja çfarë pritet

Parashikimi i motit, për datë 2 Tetor:

Sot nuk uk priten reshje në shumicën e qarqeve.

Era pritet të jetë e lehtë deri mesatare.

Sa i përket zjarreve në pyje, IGJEUM parashikon nivel rreziku “i ulët” në Qarkun Korçë, nivel rreziku “i moderuar” në shumicën e qarqeve ndërsa nivel “i lartë” vetëm nё zona tё lokalizuara: Lezhë (J) dhe Durrës (P).

Temperaturat minimale dhe maksimale:

Në bregdet: 17 / 25 °C

Në vendet e ulëta: 15 / 27 °C

Në vendet malore: 10 / 20 °C