onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

PD vijon pyetjet për Xhafën: A e vazhdon trafikun e drogës vëllai yt…

A e vazhdon trafikun e drogës Agron Xhafaj, vëllai i ministrit të brendshëm?’ Kjo ishte një nga pyetjet që sot Partia Demokratike i drejtonte Ministrit të Brendshëm Agron Xhafaj.

Gjatë një konference për mediat nga selia e PD-së, deputetët Enkeled Alibeaj, Ervin Salianji dhe ish-ministri i drejtësisë, Gazment Bardhi, kanë sjellë prova të reja të cilat tregojnë se si Ministri Xhafaj po shkel ligjin për të mbrojtur vëllain e tij të dënuar për trafik droge.

Pyetjet që PD i drejtonte sot Fatmir Xhafës:

GËNJESHTRAT E FATMIR XHAFËS PËR VËLLANË TRAFIKANT DROGE

3 ditë më parë, në momentin e vetëm që foli publikisht për vëllanë e tij të dënuar me 7 vjet e 2 muaj burg për trafik ndërkombëtar droge, Fatmir Xhafaj tha se nuk kishte asgjë për të shtuar më shumë sesa kishte thënë për këtëçështje në tetor 2010.  Fatmir Xhafaj e pranoi publikisht se kishte dijeni për dënimin e vëllait, por gënjeu publikisht, kur tha se i vëllai ka vuajtur pasojat ligjore.

“Një gabim dhe faj, PËR TË CILIN i VUAJTI PASOJAT LIGJORE. Historia e tij vetjake ishte dhe mbetet rekordi IVETËM negativ i tij përballë ligjit.”

Kjo deklaratë e Fatmir Xhafaj gjendet në faqen 53 të procesverbalit – Seanca Plenare e Kuvendit e datës 07.10.2010.

E vërteta është që Ministri Fatmir Xhafaj ka gënjyer. Agron Xhafaj nuk ka bërë asnjë ditë burg nga dënimi i dhënë nga autoritetet italiane të drejtësisë, me 7 vjet e 2 muaj burgim, për trafik ndërkombëtar droge. Ai nuk ka vuajtur asnjë pasojë ligjore, ndryshe ngasa deklaron Fatmir Xhafaj.

Si Kryetar i Komisionit të Ligjeve dhe Ministër i Brendshëm, Fatmir Xhafaj e ka ndihmuar Agron Xhafajn t’i shpëtojë drejtësisë, të mos burgoset, të ketëpaprekshmëri nga Policia e Shtetit dhe prokuroria.

3 FAKTE SESI FATMIR XHAFAJ KA FALLSIFIKUAR DHE SHKELUR LIGJIN PËR T’I SIGURUAR PAPREKSHMËRI  VËLLAIT TRAFIKANT DROGE

Fatmir Xhafaj, nga pozicioni i Ministrit të Brendshëm, ka shkelur ligjin që i vëllai t’i shpëtojë vuajtjes së dënimit duke penguar çdo veprim për ekstradimin e tij:

për të verifikuar dhe identifikuar identitetin e ri të Agron Xhafajt;

për të njoftuar autoritetet italiane për vendndodhjen e tij në Shqipëri;

për arrestimin dhe burgosjen e tij.

Fatmir Xhafaj, nga pozicioni i tij si  Kryetar i Komisionit të Ligjeve, fallsifikoi dokumentet zyrtare dhe trafikoi në mënyrë të paligjshme në Kodin e Procedurës Penale një dispozitë ligjore:

Për tëpamundësuar ekstradimin e vëllait të tij Agron Xhafaj, i dënuar me vendim gjyqësor të formës së prerë nga Gjykata Italiane e Kasacionit për trafik ndërkombëtar droge.

Për tëpamundësuar njohjen e vendimit nga drejtësia shqiptare në mënyrë që ,vëllai i tij Agron Xhafaj të mos bëjë asnjë ditë burg as në Shqipëri.

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj nuk zbaton Ligjin Antimafia duke penguar qëligjitë veprojëndaj Agron dhe Fatmir Xhafajt.

Aktiviteti kriminal i trafikut të drogës, që ka kryer vëllai i Ministrit të Brendshëm e bën, automatikisht, subjekt të ligjit vetë Ministrin e Brendshëm Fatmir Xhafaj.

A E VAZHDON TRAFIKUN E DROGËS AGRON XHAFAJ, VËLLAI i MINISTRIT TË BRENDSHËM?

Duke i qëndruar deklaratës së 7 Tetorit 2010, Fatmir Xhafaj rikonfirmoi 3 ditë më parë, se “e ka ndihmuar vëllanë t’i rikthehet jetës normale, pa asnjë rekord negative përballë ligjit”. Por a mund të arrihet kjo, kur ai nuk ka bërë ansjë ditë nga dënimi dhe kur ka vazhduar të jetojë më paratë nga trafiku ndërkombëtar i drogës, pasuri e cila nuk është cënuar nga pengimi i ligjit Antimafia?

Është aksiomë se kur pasuritë e vëna përmes aktivitetit kriminal të trafikut të drogës nuk sekuestrohen, ato shërbejnë si burim financimi për vazhdimin e aktivitetit kriminal.

Prandaj Fatmir Xhafaj duhet t’i përgjigjet sot disa pyetjeve që bëjnë të gjithë:

  • A e vazhdon Agron Xhafaj aktivitetin kriminal të drejtimit të organizatave kriminale të trafikut të paligjshëm të drogës?
  • A ka përgjegjësi ligjore, politike dhe morale Fatmir Xhafaj nëse Agron Xhafaj, pasi u bë “vëllai i Ministrit të Brendshëm”, koordinon veprimtarinë kriminale të trafikut të drogës në Shqipëri?
  • A është Agron Xhafaj një nga bosët e drogës në Shqipëri?
  • A e ka Agron Xhafaj nën urdhra Policinë e Shtetit, si strukturë ndihmëse që i lehtëson veprimtarinë kriminale?

 

watch porn
olalaporno.com