onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Protesta e 26 Majit, Basha takon krerët e PD-së/ Nuk ka një vendim për vendin, por ja kur do të nisë…

Protesta e 26 majit do të nisë në orën 11:00 dhe ende nuk ka një vendim se sa do të zgjasë ajo apo vendi ku do të zhvillohet.

Kreu demokrat, Lulzim Bash aka zhvilluar një mbledhje me kryetarët e PD-së në rrethe, të cilëve u ka kërkuar angazhim maksimal për organizimin e protestës.

Lidhur me vendin ku do të mbahet protesta, pra para Kryeministrisë apo Ministrisë së Brendshme, gjithccka lidhet me qëndrimin që do të mbahet ndaj apo nga Fatmir Xhafaj.

Nese Xhafaj do të japë dorëheqjen, atëherë protesta do të zhvillohet përpara kryeministrisë, ndërsa në rast se Xhafa nuk dorëhiqet, atëherë protesta do të përqendrohet te Ministria e Brendshme.

Mesohet se krahas porosive per protesten, Basha ka diskutuar me demokratët në rrethe edhe zgjedhjet brenda PD.

watch porn
olalaporno.com