onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Rama publikon hartën: Ja shkollat, kopshtet dhe terrenet sportive që do …

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale një informacion mbi shkollat, kopshtet dhe terrenet sportive që do të financohen nga qeveria për t´u rikonstruktuar apo ndërtuar.

“Dhe me hartën e miratuar për financimin e rindërtimit këtë vit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive, 1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.

watch porn
olalaporno.com