Sali Berishës i ka ngel vetëm një kauzë!

nga Agim Popoci

Pas kauzës së integrimit nga viti 1992 dhe luftës kundër korrupsionit në vitin 2005, sot kur Shqipëria nuk u bë si gjithë Evropa dhe në pushtet janë po ata kriminel komunist të korruptuar që sunduan për gjysmë shekulli duke rikthyer Sigurimin e Shtetit në institucionet e sigurisë dhe jo vetëm, Kryetarit të PD, Sali Berisha, nëse mendon të rikthehet në pushtet, i ka ngelur vetëm një kauzë: Lufta kundër Sigurimit të Shtetit!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do të luftojë ata që sot janë në pushtet dhe i vunë flakën Shqipërisë në vitin 1997 me moton “duam paratë tona” duke përfunduar me kërkesën për kokën e Sali Berishës; Të painteresuar për paratë e tyre sepse për qëllim kishin marrjen e pushtetit!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do të luftojë ata që u rikthyen në pushtet me protestën e 21 janarit për korrupsionin e Ilir Metës, për të përfunduar me kokën e Sali Berishës për viktimat e “21 Janarit”; Meqë komunistin Ilir Meta e rikthyen në gjirin e tyre për të rrëzuar Berishën!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do të luftojë rrezikun më të madh që kërcënon  shoqërinë  demokratike shqiptare. Sot kur Sigurimi i Shtetit përveç mediave dhe pushtetit ka arritur të legalizoj dhe kapitalin e plaçkitur nga viti 1945, me ndihmën e bijëve të nomenklaturës komuniste ndërsa transformoj klasën politike në mazhorancë të kontrolluar nga komunistët dhe në opozitë kriptokomuniste Ilir Metës që po vije, pas klimës së krijuar Anti-PD!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, Partia Demokratike do të luftojë edhe këtë klimë të krijuar Anti-PD si rezultat real i mediave që janë kontrolluar dhe kontrollohen nga Sigurimi i Shtetit me sulmet e pandërprera ndaj Sali Berishës si e keqja më e madhe e këtij vendi ndonëse i rrënuar dhe vjedhur nga komunistët!

Dhe jo vetëm kaq! Rezultat reali i cili ka arritur të fus edhe shtresat vulnerabël që përdori komunizmi, ish-të përndjekurit politik dhe ish-pronarët, në vijën e parë të frontit të Sigurimit të Shtetit kundër Sali Berishës!

Kujdes! Sot kemi të përndjekur politik antikomunist që luftojnë Sali Berishën dhe jo Partinë Socialiste me kryetarin e saj më kriminal të tranzicionit, Edi Rama!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do të luftojë edhe krijimin e klimës Anti-SHBA dhe Anti-BE që vazhdon dhe ngjizet nga ata ndërkombëtarë që vazhdojnë dhe vizitojnë Tiranën duke mos treguar se si do të integrohet Shqipëria në Bashkimin Evropian me Edi Ramën, ose si do të luftohet korrupsioni me SPAK-un e tij që ndjek gjoba 1000-lekëshe në një vend ku vjedhen qindra miliona euro për çdo ministri, ama që tregojnë se si duhet të ikë Sali Berisha për ta shpëtuar Partinë Demokratike; Këtë PD që e bënë me komunistë si Jonila Godole që kujdeset për të përndjekurit politikqë prodhoi komunizmi, dhe ata që do ta bëjnë dekomunistizimin e Shqipërisë si Lulzim Basha dhe i komanduari i tij, dhe vetë bashkëshortet që i zgjodhën vetë i kanë komuniste!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do të mundësoj dhe vazhdimin e integrimit evropian të Shqipërisë, aty ku e la në vitin 2013, pas finalizimit të MSA-së, liberalizimit të vizave, anëtarësimit në NATO dhe kandidaturës në BE, integrim ky i cili do ti jap fund paligjshmërisë që instaloi Sigurimi i Shtetit duke hapur dyert e sundimit të ligjit!

Duke luftuar Sigurimin e Shtetit, PD do ti jap fund dhe propagandës komuniste se SHBA-në po e largonte Sali Berisha dhe ishte Edi Rama ai që e solli SHBA-në në Shqipëri! Amerikën, e cila nuk është as nuk do të jetë në Shqipëri për Edi Ramën, siç e krijoi opinionin ky kryeministër me asqerin e tij, Lulzim Basha, i cili krijoi klimë antiamerikane pas humbjes së zgjedhjeve të vitit 2017! Klimë antiamerikane e cila u krijua nga po kjo propagandë komuniste edhe pas shpalles së Sali Berishës non-grata nga i njëjti komunizëm!

Në fund, me vënien në jetë të luftës kundër Sigurimit të Shtetit, PD dhe shqiptarët do të shohin se si do të spastrohen vetëvetiu radhët e institucioneve aktuale shtetërore nga ata kriminel që vazhdojnë ta mbajnë në jetë diktaturën komuniste përmes diktaturës së dosjeve! Dhe, kjo luftë duhet të paralajmërohet një orë e më parë nga Sali Berisha i cili fillimisht duhet të premtoj se me ardhjen e PD në pushtet, lufta kundër Sigurimit të Shtetit do të filloj me publikimin e të gjitha dosjeve që ky institucion kriminal prodhoi për 50 vjet dhe i përdori për 30 vjet më pas, kur zyrtarisht u tha se “ka rënë diktatura komuniste”!

Duke mos harruar, sot, pas situatës së krijuar nga socialistët në pushtet deri te ndalimi i të drejtës së zërit të deputetit josocialist në Parlamentin e Shqipërisë, duke kujtuar gabimet e pafalashme nga viti 1992, tashmë është domosdoshmëri dhe Sali Berisha duhet ta premtoj se me ardhjen e PD në pushtet, Partia Socialiste do të shpallet organizatë terroriste!