onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Stop përdorimit të qeseve plastike, gjoba milionëshe ndaj bizneseve

Qeveria miraton vendimin që do t’i japë fund përdorimit të qeseve plastike nga bizneset.
Vendimi parashikon ndalimin, importimin dhe tregtimin e qeseve plastike, ndërsa hyrja në fuqi e tij bëhet pas 2 muajsh.

Pas këtij afati, vendimi parashikon gjobitjen e çdo biznesi që tregton me qese plastike nën 35 mikron me një vlerë nga 1 milion deri në 1.5 milionë lekë të rinj.

Këto masa janë si për prodhuesit importuesit e mëdhenj, ashtu edhe për tregtarët e vegjël, në: supermarkete, dyqane dhe marketet.

Vendimi vjen si pasojë e situatës së rënduar në mjedis për shkak të konsumimit të qeseve plastike, që dëmtojnë peizazhin, ekosistemin dhe shëndetin e qytetarëve.

watch porn
olalaporno.com