onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Taekwondo ULQINI kampion i dyfishtë në Mal të Zi

Në kampionatin e Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve në të dy diciplinat Forma dhe Dyluftim i cili u zhvillua dje në Podgoricë, Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 29 garues në të dy diciplinat. 25 garues dolën të suksesshëm.

Në diciplinën e ndeshjeve nga klubi i Taekwondo-së Ulqini dolën plotë 10 kampion të Malit të Zi. Garusit më të sukseshëm ishin Bledar Kasmi me katër medalje të arta, Merisa Malokraja me tri medalje të arta dhe Amella Nuti me tri ndeshje të fituara.

Medaljet e arta i fituan garuesit: Amar Bakalli, Besart Kuqi, Arta Ismailaga, Mervana Mucaj, Merisa Malokraja, Sara Kraja, Harun Dervishi, Bledar Kasmi, Amella Nuti dhe Mersida Demiri.

Medaljet e argjendit i fituan: Hadi Resulbegu, Erblin Avdiu, Jahja Dervishi dhe Erlind Avdiu.

Medaljet e bronzit: Hava Malokraja, Abdullah Dermaja, Hakush Fici, Enes Dushku, Abdullah Dervishi dhe Isuf Gjenciq.

Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion për vitin 2018 duke fituar Kupën e vendit të parë.

Në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini fitoi gjithësejt 22 medalje, 13 të arta 6 të argjendit dhe 3 të medalje të bronzit.

Kategoria Individuale, kampion fituan garuesit: Hava Malokraja, Bledar Kasmi, Amella Nuti, Hadi Resulbegu, Enes Dushku, Merisa Malokraja dhe Arta Ismailaga.

Kategoria Çift, fituan: Vesa Dervishi / Bledar Kasmi dhe Enes Dushku / Sara Kraja

Kategoria Ekipore, fituan: Harun Dervishi / Hadi Resulbegu / Amar Bakalli, Enes Dushku / Muhamed Ukoshata / Bledar Kasmi, Vesa Dervishi / Amella Nuti / Mervana Mucaj dhe Arta Ismailaga / Sara Kraja / Merisa Malokraja.

Nënkampion: Kategoria Individuale, fituan: Sara Dervishi, Muhamed Ukoshata, Vesa Dervishi, Sara Kraja.

Kategoria Çift, fituan: Mervana Mucaj / Hadi Resulbegu, Muhamed Ukoshata / Arta Ismailaga.

Medalje bronzi fituan garuesit: Harun Dervishi, Naxhije Hasanaga  dhe Mervana Mucaj.

Në rënditje të përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini edhe në kategorinë e Formave u shpall Kampion i Malit të Zi për vitin 2018.

watch porn
olalaporno.com