Të shtënat në një shkollë në Teksas, të paktën 8 viktima

Të paktën tetë persona u vranë në një shkollë të mesme të Teksasit të premten, njoftoi FOX. Thuhet se autori i ngjarjes është kapur nga policia dhe gjendja e emergjencës ka përfunduar.

Nga të dhënat e para, mësohet se agresori ishte student.

“Detajet do të bëhen të ditura. Forcat e sigurisë do të vazhdojë të sigurojnë ndërtesën dhe të iniciojnë të gjitha protokollet e menaxhimit të emergjencave për lirimin dhe lëvizjen e studentëve në një hapësirëtjetër”, thuhet në një deklaratë të shkollës.
Douglas Hudson, sherifi i zonës, tha se njësitë iu përgjigjën menjëherë raporteve mbi goditjet me armë.

Dëshmitarët thonë se një person i armatosur hapi zjarr brenda një klase arti. Një nxënëse në klasë i tha KTRK-së se ishte dëshmitare se të paktën një vajzë u qëllua.

“Ne menduam se ishte një stërvitje zjarri, por mësuesi tha,” ikni me vrap”, tha studenti .

Për ngjarjen reagoi edhe Presidenti Trump.