onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Tjetër anëtar i Kushtetueses ngel në Vetting/ Ikën edhe Fatmir Hoxha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë vendimin për Gjyqtarin e Kushtetueses, Fatmir Hoxha.

Sipas KPK, subjekti për rivlerësim gjyqtari Fatmir Hoxhaj, nuk është i përshtatshëm për të vijuar punën në Gjykatën Kushtetuese.

“Në përfundim të procesit, vendosi me shumicë votash shkarkimin e subjekti t Fatmir Hoxha”, ka thënë drejtuesja e seancës.

Hoxha ka qenë gjyqtar për shumë vite dhe ishte një n ndër subjekte rivlerësimit prioritar, ku KPK ka gjetur parregullsi në dosjen e tij.

Vendimi i plotë për Hoxhën do të zbardhet në ditët në vijim, për të mësuar dhe arsyen e shkarkimit të tij, por deri tani mësohet se gjyqtari nuk justifikon dot një aparament në Tiranë prej 112 metra kator.

watch porn
olalaporno.com