onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Vetingu, nis seanca në KPK ndaj Adriatik Llallës

Komisioni i Posaçëm i Apelimit ka nisur sot shqyrtimin e një ankimi të bërë nga Komisioneri Publik i cili nuk ka pranuar një vendim të Komisionit të Posaçëm të Kualifikimit për të ndërprerë procesin e vettingut për Adriatik Llallën.

Në seancën që zhvillohet sot dhe që drejtohet nga Sokol Çomo, ish-Kryeprokurori Adriatik Llalla nuk është i pranishëm. Ai përfaqësohet nga avokati i tij, Sokol Hazizaj.

Procesi ndaj Adriatik Llallës u ndërpre nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit pas dorëheqjes së ish-kryeprokurorit nga e drejta për t’u emëruar gjyqtar apeli dhe rrjedhimisht nga i gjithë sistemi i drejtësisë.
Verdikti u mor në atë kohë nga trupi gjykues i KPK me kryesues Roland Ilia dhe anëtarët Pamela Qirko dhe Olsi Komçi.

watch porn
olalaporno.com