onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

VIDEO/ Rama përshëndet në turqisht: Erdogan është investuar personalisht…

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të përshëndesë në turqisht për të pranishmit në Asamblenë e Përgjithshme të Dhomës së Tregtisë shqiptaro-turke.

Iyiaksamllar (mbrëmje të bukur) … Së shpejti shqiptarët do të çlirohen nga çmimet e shtrenjta të biletave të avionit me ndërtimin e aeroportit të Vlorës.

Rama foli për aeroportin e Vlorës dhe ndihmën që Turqia do të japë për krijimin e linjës ajrore shqiptare.

“Presidenti Erdogan është investuar personalisht për të mbështetur një program të rëndësishëm për parandalimin e përmbytjeve duke na vendosur në dispozicion një ekip të gjerë ekspertësh të tyre dhe drejtues të vendit të tij.

Ndërtimi i aeroportit të ri të Vlorës dhe linja jonë ajrore do të rrisnin ekonominë dhe punësimin.

Aeroporti i Vlorës do të jetë një stimul i rëndësishëm për rritjen e ekonomisë, punësimit, ndërsa linja e re ajrore kombëtare do të jetë më në fund një mundësi e re dhe e shumëpritur nga shqiptarët”, tha Rama.

watch porn
olalaporno.com