onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Befason Iniesta: Trajneri më i rëndësishëm nuk është Guardiola

Andres Iniesta është në qendër të vëmendjes pasi ka zgjedhur të largohet nga Barcelona.

Së fundmi spanjolli ka folur për trajnerin e tij më të rëndësishëm gjatë karrierës së tij te Barcelona.

34+vjeçari, është pyetur t’i përshkruajë me nga 1 fjali gjithë ish-shokët e ekipit dhe trajnerët.

Ai përdori frazën “trajneri më i rëndësishëm” për Van Gal. Kjo përgjigje ishte suprizuese, pasi pritej të ishte Guardiola.

Ndërsa për Guardiolën Iniesta tha: “Një mjeshtër për mua”.

watch porn
olalaporno.com