onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ngjela në mbrojtje të Xhafajt/Edhe Clinton kishte një vëlla në burg …

Avokat Spartak Ngjela, ka reaguar sërish në lidhje me deklaratat e tij, kur tha se ministri Xhafaj kishte bërë një akt heroik, që kishte ndryshuar nenin për ekstradimet.

Sot avokati në një postim në Facebook, shkruan se dhe Klitoni e fali vëllain e tij më dekret, sipas tij kuy është morali politik.

Postimi i Spartak Ngjelës

Më kanë kërkuar shembull ndërkombëtar për çështjen Xhafaj…

Po ju jap shembullin që posa e shkrova në komentet e statusit.

Po si flisni kështu? Ku është rast ky për amerikanët. Nga Enver Hoxha do mësojnë shqiptarët akoma?

Presidenti Klinton ishte President i Amerikës dhe e kishte vëllain për drogë në burg. Nga komunizmi do mësoni ju ende?

Dhe jo vetëm kaq… Por Klintoni e fali vëllanë me dekret…

Ja ky është morali politik. Demokracia njeh vetëm zbatimin e ligjit.

Këtu duhet të qëndrojmë edhe ne… kurrë mos prisni nga moral i amerikan t’ju mbështesë për këtë psikologji enveriste…

watch porn
olalaporno.com