onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

FOTO/ Psikologia që shokoi opinionin, kandidate e PKSH dhe ithtare e diktaturës hoxhiste

Genta Kaloçi, psikologe, shokoi opinionin publik me statusin që publikoi në rrjetin social, ku i gëzohej vdekjes së fëmijëve, prindërit e të cilëve janë figura publike apo të artit.

Po kush është Genta Kaloçi?

Ajo është kandidate e Partisë Komuniste Shqiptare, ithtare e diktaturës komuniste, madje edhe e Nexhmije Hoxhës, gruas së diktatorit Enver Hoxha.

Fotot që ka postuar në rrjet tregojnë më së miri angazhimin e saj në rradhët e Partisë Komuniste, i thur lavde diktatorit Hoxha dhe nuk kursen shfaqjen e dashurisë për Nexhmije Hoxhën.

Ja çfarë shkruante në rrjet

Fatkeqësi?? Jo
Drejtësi? Po
Ashpërsi? Mbase për disa
Açka, zhiti, ngjela, peka, velo, etj, etj si këta sperma të prishura përse Natyra i godet me shfarrosje të farës, fëmijëve të parë dhe të vetëm, pikërisht atëherë kur mendojnë se kanë siguruar pasardhësin e tyre dhe gjoja kanë përjetuar prindërimin e budallikut e injorancës së tyre??
Përse pasardhësit e kollosit nuk i ka goditur fati me fatkeqësi natyrore (përveçse me padrejtësi e krime njerëzore)!?
Asgjë nuk është rastësi. Mendojeni këtë variant kaq të thjeshtë, se kuptimi i së drejtës dhe jetës fshihet në këto raste e detaje kaq të thjeshta.
Gjithçka shpaguhet në jetë, sidomos mosmirnjohja dhe padrejtësia kur i jep gojës para mëndjes.