onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Tabaku  rrëfen takimin me grupin e deputetëve holandezë: Ja çfarë u kërkuam

Deputetja Jorida Tabaku ka deklaruar pas takimit me 8 deputetët “faktembledhës” të Holandës se opozita u ka kërkuar që shteti i tyre të miratojë hapjen e negociatave të BE-së me Shqipërinë.

“Opozita mbështeti hapjen e negociatave dhe u kërkoi që ata të bëjnë të njëjtën gjë në parlamentin e tyre.

Ata kanë shqetësime që janë shprehur edhe në raportet e Policisë hoandeze, por synimi ynë ka qënë që këto çështje të monitorohen dhe të ndiqen nga afër. Qëndrimi ynë ishte unanim për hapjen e negociatave. Ata kishin shqetësim rritjen e krimit, rritjen e korrupsionit.

Ne jemi optimistë, opozita do ta mbështesë këtë proces, të tjerat i takojnë qeverisë”, ka deklaruar Jorida Tabaku pas takimit me 8 deputetët holandezë.

Këta të fundit do t’i raportojnë parlamentit të Holandës nëse Shqipëria është gati për hapjen e negociatave me BE-në.

watch porn
olalaporno.com