onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Greva në aeroportet italiane, anulohen edhe fluturimet me Shqipërinë…

Të gjitha aeroportet italiane janë përfshirë sot nga një grevë e përgjithshme. Mbi 700 fluturime të kompanive të ndryshime ajrore janë anulluar e mes tyre dhe fluturimet nga Tirana në Itali apo nga aeroportet italiane drejt Rinasit.

Kompania e fluturimeve Alitalia deri më tani ka informuar anullimin e 231 fluturimeve kombëtare e ndërkombëtare mes të cilave dhe udhëtimet e programuara sot nga Tirana në Fiumicino, ai i orës 13.05 dhe ai i pasdites Tiranë-Romë i orës 17.10 min.

Por  gjithashtu konfirmohen dhe fluturime të anulluar nga kompani të ndryshme ajrore  që udhëtojnë sot nga Tirana drejt aeroporteve të ndryshme italiane.

Greva në nivel kombëtar i aeroporteve italiane është programuar të zgjasi nga ora 10.00 deri në ora 18.00.

watch porn
olalaporno.com