onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ja kur do të paraqitet Tahiri para Gjykatës së Krimeve të Rënda…

Sajmir Tahiri, ish-ministër i Brendshëm, pritet të dalë të martën para Gjykatës së Krimeve të Rënda ku do të njihet me masën e sigurisë. Një ditë më parë, gjykata vendosi masën e sigurisë arrest shtëpie për Tahirin, ndërsa të martën do të ketë një seancë për verifikimin e saj.

Burime nga Gjykata e Krimeve të Rënda bëjnë të ditur se në të njëjtën seancë, Tahiri do të përballet me disa ngaprovat e prokurorisë si dhe do të ketë një seancë pyetjesh.

Avokatët e Tahirit dhe prokurorët kanë deklaruar se do të apelojnë vendimin e shkallës së parë të Gjykatës së Krimeve të Rënda, të parët për të kërkuar heqjen e masës së sigurisë dhe të dytët për të kërkuar arrestin me burg.

watch porn
olalaporno.com