onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Mbledhja e të dhënave të pacientëve/ Berisha-Ramës: Skizofren maniakal…

Ish-kryeministri Sali Berisha e quan një akt të pashembullt në histori mbledhjen e të dhënave të pacientëve, përfshirë numrin e identifikimit,

Sipas tij,  të dhënat e fshehta intime shëndetësore, mjekësore të qytetarëve përbëjnë sekret mjekësor dhe personal që nga koha e Hipokratit.

ÄAkt prej skizofreni maniakal!

Të dashur miq, manjaku skizofren dhe ndrikulla e tij si ai në krye të shëndetësisë, në një akt të pashembullt në histori kërkojnë të mbledhin të dhënat e fshehta intime shëndetësore, mjekësorë të qytetarëve shqiptarë, të cilat përbëjnë sekret mjekësor dhe personal që nga koha e Hipokratit deri sot.

Ky akt superpolicesk dëshmon dhe një herë se për skizofrenin në krye të qeverisë qytetarët e sëmurë të këtij vendi janë thjesht skllevër apo kafshë eksperimentale, për të cilët ky maniak ka të drejtë të dijë çdo të fshehtë intime të trupit, shëndetit, sëmundjeve të tyre”, shkruan Berisha.

 

watch porn
olalaporno.com